Oplevelser


Udforsk Thyborøn


Attraktioner og seværdigheder


JyllandsAkvariet
I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.
– Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.
Måske du tør tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?
Outdoor ture – tag med JyllandsAkvariet på:
Ravsafari
Sælsafari
Natursafari
Østerssafari
Se mere om safariturene i JyllandsAkvariets turkalender


Sneglehuset
Sneglehuset ligger for enden af Sneglevej i Thyborøn.
Overalt både ude og inde, er murværk og møbler dækket af sindrige mønstre, skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Dette fantastiske hus er skabt af en enkelt mand gennem et langt liv.


Themis Skatepark
Den gamle atletikstadion i Thyborøn, Vesterhavsgade 86, blev i løbet af 2018 forvandlet til en af Vestjyllands fedeste skateparker.
Her kan børn i alle aldre og andre interesserede, prøve kræfter af hvad enten der er på skateboard eller løbehjul – her er lidt af hvert, uanset om du er øvet eller nybegynder er du velkommen. Flere eksperter både national og international, har allerede testet banen af og synes det har været en super fed oplevelse at besøge parken.
– Så husk dit skateboard, løbehjul, hjelm og beskyttelses udstyr – næste gang du besøger byen.


Museer - mindesmærker


Sea War Museum

Kom ind og oplev levn fra tiden under første verdenskrig. Se hvad der blev brugt i kampen på, under og over vandet i Nordsøen ud for Jyllands vestkyst.


Mindeparken for Jyllandsslaget
Den 1. juni 2016 blev mindeparken etableret i Thyborøn. Et landart kunstværk skabt af kunstneren Paul M. Cederdorff til minde om de 8645 engelske og tyske marinere, der omkom i Jyllandsslaget den 31. maj 1916.


Ravhuset
Her kan du se en helt unik samling af rav, smykker og andre kunstværker i rav. Kom og hils på ravsliberen Bjarne Hansen ( Rav Aages søn)